Novinky v kategorii JARO A VELIKONOCE
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jaro je skoro za dveřmi Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou.  ... číst celé
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
                  Stůl na štědrovečerní večeři K příjemné vánoční atmosféře patří  slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, ... číst celé
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou. číst celé
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
K příjemné vánoční atmosféře patří slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, co by na něm nemělo chybět a které drobnosti vám p... číst celé
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaro je skoro za dveřmi
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou. číst celé
Stůl na štědrovečerní večeři
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
K příjemné vánoční atmosféře patří slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, co by na něm nemělo chybět a které drobnosti vám p... číst celé
Vánoční skřítci
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Vánoční atmosféra
24.10.2022
Vánoční atmosféra
Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky roku. Krátce před začátkem adventu je ten správný čas na vánoční výzdobu domova, pečení cukroví a nákupy dárků p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Klatovská třída 1246/65

Plzeň, 30100

Kontakty
Zákaznická podpora AdamOliver
Zákaznická podpora AdamOliver
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz