ZÁSILKOVNA 49,- Kč, při objednávce nad 500,- Kč ZDARMA
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.09.2022
Podzim v plném proudu
Prázdniny se přehouply a již  se s létem loučíme. Podzim, který nás čeká, nemusí být v zásadě pochmurný, chladný a nevlídný. Poradíme vám, jak z něj... číst celé
07.06.2022
Konec školního roku se blíží
A je tady zase ta chvíle, kde je třeba projevit milým učitelkám a učitelům našich dětí, trochu vděčnosti za to, jak se o ně celý rok starali a že to z... číst celé
25.05.2022
Nový eshop plný novinek
Právě začínáme plnit náš nový eshop a je toho opravdu hodně, co bychom Vám chtěli nabídnout. Musíme ale začít opravdu horkými novinkami a novými kolek... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.09.2022
Vánoce
Jak vždy říkala naše babička "děti jdou do školy a Vánoce jsou za dveřmi". Vypadá to ,že babi Máňa by měla zase pravdu, léto skončilo rychleji než js... číst celé
19.09.2022
Díky, že voláte
Žijeme v digitální době, napsat mail s dotazem je běžná věc. Napíšete nám v osm večer, my ráno odpovíme. Odpoledne přijde vaše reakce a další specifik... číst celé
25.05.2022
AdamOliver.cz
Dnes je 25.5.2022 a my vkládáme první produkty na náš další nový e-shop, po úspěšných StuhyLevne.cz teď začínáme stavět AdamOliver.cz číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vánoce
19.09.2022
Vánoce
Jak vždy říkala naše babička "děti jdou do školy a Vánoce jsou za dveřmi". Vypadá to ,že babi Máňa by měla zase pravdu, léto skončilo rychleji než js... číst celé
Díky, že voláte
19.09.2022
Díky, že voláte
Žijeme v digitální době, napsat mail s dotazem je běžná věc. Napíšete nám v osm večer, my ráno odpovíme. Odpoledne přijde vaše reakce a další specifik... číst celé
AdamOliver.cz
25.05.2022
AdamOliver.cz
Dnes je 25.5.2022 a my vkládáme první produkty na náš další nový e-shop, po úspěšných StuhyLevne.cz teď začínáme stavět AdamOliver.cz číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Klatovská třída 1246/65

Plzeň, 30100

Kontakty
Zákaznická podpora AdamOliver
Zákaznická podpora AdamOliver
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz