ZÁSILKOVNA 49,- Kč, při objednávce nad 500,- Kč ZDARMA
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.09.2022
Podzim v plném proudu
Prázdniny se přehouply a již  se s létem loučíme. Podzim, který nás čeká, nemusí být v zásadě pochmurný, chladný a nevlídný. Poradíme vám, jak z něj... číst celé
07.06.2022
Konec školního roku se blíží
A je tady zase ta chvíle, kde je třeba projevit milým učitelkám a učitelům našich dětí, trochu vděčnosti za to, jak se o ně celý rok starali a že to z... číst celé
25.05.2022
Nový eshop plný novinek
Právě začínáme plnit náš nový eshop a je toho opravdu hodně, co bychom Vám chtěli nabídnout. Musíme ale začít opravdu horkými novinkami a novými kolek... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.09.2022
Vánoce
Jak vždy říkala naše babička "děti jdou do školy a Vánoce jsou za dveřmi". Vypadá to ,že babi Máňa by měla zase pravdu, léto skončilo rychleji než js... číst celé
19.09.2022
Díky, že voláte
Žijeme v digitální době, napsat mail s dotazem je běžná věc. Napíšete nám v osm večer, my ráno odpovíme. Odpoledne přijde vaše reakce a další specifik... číst celé
25.05.2022
AdamOliver.cz
Dnes je 25.5.2022 a my vkládáme první produkty na náš další nový e-shop, po úspěšných StuhyLevne.cz teď začínáme stavět AdamOliver.cz číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vánoce
19.09.2022
Vánoce
Jak vždy říkala naše babička "děti jdou do školy a Vánoce jsou za dveřmi". Vypadá to ,že babi Máňa by měla zase pravdu, léto skončilo rychleji než js... číst celé
Díky, že voláte
19.09.2022
Díky, že voláte
Žijeme v digitální době, napsat mail s dotazem je běžná věc. Napíšete nám v osm večer, my ráno odpovíme. Odpoledne přijde vaše reakce a další specifik... číst celé
AdamOliver.cz
25.05.2022
AdamOliver.cz
Dnes je 25.5.2022 a my vkládáme první produkty na náš další nový e-shop, po úspěšných StuhyLevne.cz teď začínáme stavět AdamOliver.cz číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Klatovská třída 1246/65

Plzeň, 30100

Kontakty
Zákaznická podpora AdamOliver
Zákaznická podpora AdamOliver
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz