Novinky v kategorii JARO A VELIKONOCE
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jaro je skoro za dveřmi Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou.  ... číst celé
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
                  Stůl na štědrovečerní večeři K příjemné vánoční atmosféře patří  slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, ... číst celé
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou. číst celé
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
K příjemné vánoční atmosféře patří slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, co by na něm nemělo chybět a které drobnosti vám p... číst celé
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaro je skoro za dveřmi
09.01.2023
Jaro je skoro za dveřmi
Jsme tu pro Vás zpět po klidných vánočních svátcích a doufáme, že jste vykročili do Nového roku 2023 tou správnou nohou. číst celé
Stůl na štědrovečerní večeři
01.12.2022
Stůl na štědrovečerní večeři
K příjemné vánoční atmosféře patří slavnostně prostřený stůl ke štědrovečerní večeři. Přečtěte si, co by na něm nemělo chybět a které drobnosti vám p... číst celé
Vánoční skřítci
01.11.2022
Vánoční skřítci
Za pár týdnů máme před sebou 1. adventní neděli a společně s ní se nejeden domov začíná blýskat vánoční výzdobou. Štědrý den je tu za pár týdnů, a tak... číst celé
Vánoční atmosféra
24.10.2022
Vánoční atmosféra
Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky roku. Krátce před začátkem adventu je ten správný čas na vánoční výzdobu domova, pečení cukroví a nákupy dárků p... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Klatovská třída 1246/65

Plzeň, 30100

Kontakty
Zákaznická podpora AdamOliver
Zákaznická podpora AdamOliver
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz